Tak sobie przeglądam strony w necie i widzę, że Dezent J w zieleni nie byłby wcale taki zły...
[o1] Przegląd po roku - 15000km
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez martoMyślałem, że wymienią też filtr powietrza.PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
marto, a gdzie byłeś na przeglądzie?
czy ktoś z kolegów wie może co to za kwadratowa puszeczka o wymiarach 10 cm x 10 cm mieści się pod autkem obok katalizatora? ona cos osłania tylko co?
a tak poza tym mi też nie zmienili filtra powietrza mimo że mam LPG, ale o świecach nie zapomnieli, i wyszło 700 pln - rozbój
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez martoMyślałem, że wymienią też filtr powietrza. Świece (LPG) wymieniają po 30000 km, wg nowych zaleceń skody.
Na pewno technika idzie do przodu, ale, że olej w skrzyni biegów nie podlega wymianie ??? filtr powietrza wytrzymuje dziesiątki tysięcy kilometrów (w to nie wierze, powietrze jest zasyfione jak s...syn), płyn chłodzący się tylko sprawdza i dolewa koncentrat, a nie tak jak w czasach FSO Polonezów wymienia co jakiś czas. Wszystko to grubymi nićmi szyte. Filtr wymień sam. Częściej nie zaszkodzi.
olać gwarancje , przecież skoda się nie psuje :twisted:
-
ja też byłem w ZG, i podczas płacenia powiedziałem że przyjade nast razem ze swoim olejem, mówili że wymienią bez problemu, ja byłem na przeglądzie w czerwcu i nic nie mówili że świece co 30 tysi wymieniają
"czy ktoś z kolegów wie może co to za kwadratowa puszeczka o wymiarach 10 cm x 10 cm mieści się pod autkem obok katalizatora? ona cos osłania tylko co?"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOtylko żeby olej miał specyfikację VW odpowiednią.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Komentarz